Klimaatberaad, wat deed milieudefensie en wat gaan ze doen?

Datum:
26 januari 2019
Tijd:
11:00 tot 14:00 uur
Locatie:
Weizigt
Van Bearleplatsoen 30
Dordrecht


                        

Milieudefensie Drechtsteden heeft een enquête uitgezet. Hier kunnen ook jullie aan meedoen. Op basis van de uitkomsten bepalen ze wat het komende jaar wordt aangepakt. Dit zal worden besproken op een openbare bijeenkomst.

Je kunt je opgeven via het mailadres . Een week van te voren ontvang je dan van ons het programma van de bijeenkomst.

De enquête is al uitgezet onder de leden van Milieudefensie in de Drechtsteden. De deelname en de antwoorden waren voor ons zo interessant dat ze hebben besloten dit klimaatberaad te organiseren.

De antwoorden op de vragen uit de enquête geven hier richting aan de planne, dus die delen we natuurlijk graag met je. Heb je de enquête nog niet ingevuld, dan kan dit nog? Invullen kan via deze link.

Bijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst zal Milieudefensie Drechtsteden vertellen waarmee ze de afgelopen jaren druk zijn geweest en wat dat heeft opgeleverd, ook als partner in het Platform Duurzaam Dordrecht. Nu zijn ze op een punt gekomen dat ze graag met leden en andere geïnteresseerden in gesprek willen gaan over welke milieuonderwerpen voor de Drechtsteden de komende tijd prioriteit moeten hebben, welke doelen daarin worden nagestreefd en wie en hoe ze dat onder de aandacht brengen van burgers, bedrijven en politici. 

Milieudefensie Drechtsteden en het Platform Duurzaam Dordrecht wensen jullie een vredig Kerstfeest en een gezellige jaarwisseling. Én natuurlijk een duurzame en gezonde toekomst

Graag tot ziens in De Groene Hub: Willy Verbakel, Freek Ton, Arij van der Stelt, Suzan Munning, Monique Mol, Riki Brekelmans en Jacqueline van de Bergh van Milieudefensie Drechtsteden. Naar het overzicht
Deel deze pagina: